5 kledingtips voor de moderne vrouw

Zoso

In een perfecte wereld worden we wakker en weten we precies wat we aan willen trekken, zonder hierbij na te denken. Helaas werkt dit niet zo en moet je elke dag weer de keuze maken welke outfit het beste bij jou past. Hieronder lees je 5 tips voor de moderne vrouw, zodat jij altijd goed voor de dag komt. 

Kledingmerk

Wanneer je er 100% zeker van wilt zijn om stijlvol voor de dag te komen, raden we aan om kleding van Zoso te kopen. Zoso is een stijlvol en trendy kledingmerk speciaal voor de moderne vrouw. De collectie van Zoso bestaat niet uit te flamboyante kleding maar, uit mooie basics die perfect te combineren zijn met vrijwel alles in je kledingkast.

Shoppen

Iedere vrouw loopt wel eens toevallig langs een winkel en koopt uit impuls kleding om vervolgens de aangeschafte kleding nooit te dragen. Om dat te voorkomen raden we aan op een shopdag in te plannen. Neem tijdens de shopdag eens goed de tijd om kleding uit te zoeken. Hiermee verklein je de kans dat er kleding wordt gekocht wat nooit gedragen wordt. Doe voordat je gaat shoppen inspiratie op door te kijken op social media. Maak vervolgens een wensenlijst. Hierdoor ga je gestructureerd te werk en voorkom je dat je er bij gaat lopen alsof je net uit je bed komt. 

Ken jezelf

Het kiezen van een kledingstijl wat goed bij je past lijkt gemakkelijk, maar hier komt een hoop bij kijken. Het is belangrijk om trots te zijn op jezelf. Hierbij is het belangrijk om af te komen van het beeld waar je aan moet voldoen. Ga daarom voor outfits waar je jezelf lekker bij voelt en doe dat door te kiezen voor de juiste kleuren en vormen. Ben je te dik of te dun? Geen probleem, wees blij met jezelf. 

Wees bewust

Het is belangrijk om bewust te zijn van je shopgedrag. Ga niet de stad in met het idee dat je iets moet kopen. Wanneer je koopt om te kopen is de kans groot dat je iets koopt waarmee je uiteindelijk niet tevreden bent. 

Duurzaam

Je hebt niet altijd nieuwe kleding nodig om stijlvol voor de dag te komen. Wanneer je een beetje duurzaam bezig wilt zijn raden we aan om eens je kast uit te ruimen en te kijken wat er nog allemaal hangt. Koop bijvoorbeeld een leuke blouse bij een broek die je nog hebt, in plaats van een compleet nieuwe outfit.